Terug naar Seychellen

Desroches Island

Desroches Island kent 14 kilometer aan zachte witte stranden en enkele van de beste duiklocaties ter wereld. Desroches maakt deel uit van de Amirantes eilandgroep en is zeer exclusief- er is slechts één resort op het eiland te vinden. Elke luxe villa van dit resort heeft een eigen zwembad en directe toegang tot het strand. Dit is uw eigen ‘home away from home’, met een inrichting vol meubels die doen denken aan de tijden van ontdekkingsreizigers.

Zo is Desroches Island een bestemming voor ultieme, exclusieve ervaringen. U bereikt deze droombestemming na een korte vlucht per klein vliegtuigje. Het servicegerichte personeel ontvangt u hier met open armen.

Deel deze bestemming:

Activiteiten 

Een verblijf op Desroches Island staat in het teken van ultieme rust, exclusieve ervaringen en avontuurlijke activiteiten. Lukt het u om uw luxe villa te verlaten? Ruime loungebanken, het privé zwembad en tuin met uitzicht op de zee maken het niet makkelijk! Ook de rest van de faciliteiten van het resort kunnen menig reiziger dagenlang bezighouden. Tussen inspannende activiteiten door brengen yogalessen en de spa de nodige ontspanning.

U kunt uw dagelijkse planning volledig naar wens invullen. Hieronder beschrijven wij enkele mogelijkheden.

  • Hikes – de groene natuur van Desrouches is prachtig om te voet te verkennen. Volg kronkelende bospaden en kom oog in oog met de lokale reuzenschilpadden.
  • Fietstochten – bij uw verblijf zijn eigen fietsen inbegrepen. Zo kunt u de mooiste verborgen picknick spots vinden om even helemaal alleen te zijn.
  • Duiken – Desroches is omgeven door 15 verschillende duiklocaties waar zowel ervaren duikers als beginners prachtige ervaringen kunnen opdoen.
  • Vissen – reizigers kunnen op verschillende manieren de grote vissen rondom Desroches proberen te vangen onder begeleiding van een professionele gids.
  • Watersporten – kajakken, paddleboarden, windsurfen, snorkelen of zeilen; er is méér dan genoeg te doen voor de liefhebbers van watersport.

Restaurants 

In de restaurants en bars van Desroches worden de lekkerste snacks, diners en cocktails voor u bereid. U kunt naar wens picknicken op het strand of dineren onder de sterrenhemel.

  • Claudine – dit restaurant combineert Franse en Italiaanse invloeden tot gerechten van zeer hoge kwaliteit. Ook geschikt voor families, want is er voor iedereen wel iets te vinden.
  • The Lighthouse – een betere plek om de zonsondergang te bekijken is er niet. Zak neer op de comfortabele banken van de Lighthouse Lounge en zie hoe de zon achter de horizon verdwijnt terwijl u nipt van een frisse cocktail. Verder worden hier verse vis- en vleesgerechten aangeboden.
  • The Bar – proef hier verse tapas en lekkere drankjes.
  • The Castaway Bar – na een intensieve excursie of kajaktocht is de Castaway Bar de perfecte plek om even bij te komen.