Terug naar Seychellen

Mahé

Mahé is het grootste eiland van de Seychellen. Het eiland is bijna 160 vierkante kilometer groot en heeft een kustlijn van 111 kilometer lang. De meeste reizigers beginnen hun bezoek aan de Seychellen in Mahé, waar ‘Seychelles International Airport’ te vinden is.

Mahé is een bruisend eiland vol variatie. Zo kent het eiland talloze culturele invloeden dankzij Arabische, Franse, Britse en Chinese handelaren en kolonisten die hier vroeger arriveerden. Ook de activiteiten stellen niet teleur, met avontuurlijke mogelijkheden in het binnenland én aan de kust. Tijdens een bezoek aan de hoofdstad van de Seychellen, Victoria, leert u de lokale levensstijl het beste kennen.

Deel deze bestemming:

Activiteiten in Mahé

Tijdens uw bezoek aan Mahé kunt u menig activiteit ondernemen. Hieronder leest u over enkele van de leukste mogelijkheden.

  • Lounge op tropische stranden – de witte zandstranden van Mahé zijn wel érg aantrekkelijk om de dag te spenderen. Verderop leest u meer over de mooiste stukken kust.
  • Watersporten – uiteraard zijn er talloze watersporten te ondernemen op Mahé. Het resort waar u verblijft biedt doorgaans gratis niet-gemotoriseerde watersporten aan zoals snorkelen en peddleboarden.
  • Hiken – het binnenland van Mahé is bergachtig en groen. Hikes brengen u langs verborgen stranden en hoge pieken met uitzicht.
  • Bezoek aan Eden Island – vlakbij Mahé ligt een klein kunstmatig eilandje vol luxe villa’s, restaurants en winkels. Liefhebbers van ‘nightlife’ kunnen hier menig leuke avond besteden. U kunt Eden Island met de auto bereiken.
  • Golfen – bij de Seychelles Golf Club is een mooie baan te vinden van 9 holes, perfect voor de golfliefhebbers van uw gezelschap.
  • Duiken – het water van de Indische Oceaan is gemiddeld 27 graden en het zicht onderwater is erg goed, oftewel, duik excursies zijn hier van hoge kwaliteit! Per kleine bootjes wordt u naar de mooiste spots rondom het eiland gebracht.
  • Bezoek aan reuzenschildpadden – op een klein eilandje genaamd Ile Moyenne, ten noorden van Mahé, leven zo’n 120 reuzenschildpadden. Breng een bezoek aan deze bijzondere dieren, hike op één van de mooie trails en snorkel rondom het eiland.
  • Bezoek aan Victoria – een bezoek aan de hoofdstad van de Seychellen mag niet missen tijdens uw bezoek aan Mahé. Dit is de kleinste hoofdstad van Afrika, dus de hoogtepunten liggen niet ver van elkaar! Bezoek kleurrijke tempels en bruisende markten.
Bent u klaar voor het avontuur?
Bekijk alle reizen naar Mahé
Bekijk reizen
Ontvang een reisvoorstel op maat
Vraag offerte aan

Andere gebieden in de Seychellen

Mahe Cousin en Cousine Island Petite Soeur en Grand Soeur Fregate North Island Silhouette Island Praslin Felicite Curieuse Island La Digue DENIS ISLAND DESROCHES ISLAND BIRD ISLAND ALPHONSE ISLAND