Waarom kiest u voor Oryx?

Wanneer u bij Oryx boekt, bent u ervan verzekerd dat u een droomreis wacht. Lees hier waarom uw reis bij ons in goede handen is.

Unieke reis op maat
Unieke reis op maat Authentieke en exceptionele ervaringen

Ver van massatourisme

Niet dat standaard pakket, niet die reis die uw collega laatst ook heeft gemaakt. Of nog erger, een reis waarbij er opeens tien Nederlanders voor u in de rij staan. U wilt een uniek avontuur, dat geheel om uw wensen is heen gebouwd. Een combinatie tussen de hoogtepunten die u ertoe vindt doen, en de verborgen plekjes die wij u dankzij onze insiders knowledge kunnen aanbevelen. Wij luisteren naar wat u wilt en creëren aan de hand daarvan een persoonlijk reisprogramma. Uw droomreis, die even uniek is als u bent.

Dé Afrika specialist
Dé Afrika specialist Kantoor in Nederland & Zuid-Afrika

Dé Afrika specialist

Wij kennen Afrika als geen ander. Vanuit ons kantoor in Nederland en Zuid-Afrika zijn wij constant op zoek naar de meest bijzondere, nieuwe ervaringen. U hoeft niet bang te zijn voor tegenvallende lodges of activiteiten, want wij bezoeken alle plekken uit ons aanbod zelf en houden de kwaliteit hiervan nauwgezet voor u in de gaten.

Geheel ontzorgd op reis
Geheel ontzorgd op reis Volledige (financiële) zekerheid

Geheel ontzorgd op reis

Wij zijn aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds en bieden u volledige financiële zekerheid. Bovendien gaan wij nét dat stapje verder om u een onvergetelijke en onbezorgde reis te bezorgen. Aan elk detail voor, tijdens en na de reis is gedacht. Vanaf het moment dat u ons bij uw plannen betrekt, zijn wij 24/7 bereikbaar voor advies, aanpassingen en het wegnemen van vragen. Mocht er tijdens uw reis onverhoopt toch iets misgaan, wilt u iets wijzigen of wilt u een extra reservering maken? Wij regelen het voor u. Laat het uitzoekwerk aan ons over, u hoeft alleen te genieten.

De beste kwaliteit
De beste kwaliteit Voor de beste prijs

De beste kwaliteit & prijs

Geen tourist traps, gigantische hotels of massatoerisme, maar een naadloos samenspel van de mooiste plekken, de beste gidsen en meest unieke belevenissen. Bovendien hebben wij als insiders niet alleen toegang tot de beste plekken, maar ook tot de beste prijzen. En u dus ook! Daarom bent u met Oryx verzekerd van de beste kwaliteit voor de beste prijs.

 

Zet de eerste stap naar uw droomreis

Maak een afspraak bij ons op kantoor

Plan een afspraak

Of bel ons op

088 203 44 88

Wij zitten voor u klaar!

Ontvang een reisvoorstel op maat

Vraag een offerte aan

Hoe werkt het?

Inspiratie

Doe inspiratie op met onze voorbeeldreizen, brochures en blogs. U slaat uw voorkeuren gemakkelijk op in uw favorieten.

Persoonlijk contact

Tijd om uw wensen vorm te geven! Vraag een persoonlijk reisvoorstel aan, plan een afspraak bij ons op kantoor of verken de mogelijkheden telefonisch. Wij bespreken uw wensen en ervaring graag met u, zodat wij een reisvoorstel voor u kunnen samenstellen dat perfect bij u past.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen een persoonlijk en uniek reisvoorstel voor u samen: een naadloos samenspel van de mooiste hoogtepunten en onze verborgen parels. Uiteraard passen wij het voorstel net zo lang aan tot het perfect aansluit op uw wensen.

Boeking

De echte voorpret kan beginnen! Bent u helemaal tevreden met het voorstel? Dan leggen wij het programma voor u vast. Uiteraard met dekking van het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Reisbescheiden

Voor vertrek ontvangt u van ons een uitgebreid reispakket. Hierin vindt u onder meer uw reisbescheiden met noodnummers, een travelguide over uw bestemming(en), handige tips voor onderweg en een aantal leuke verrassingen. Heeft u ter plekke een huurauto? Dan ontvangt u tevens een complete routebeschrijving.

Uw droomreis

Eindelijk is het zover! Uiteraard zijn wij 24/7 voor u bereikbaar; voor, tijdens en na uw reis. Geniet van uw onvergetelijke avontuur. Bij terugkomst horen wij graag hoe u het heeft gehad.

Zij gingen u voor

Meer persoonlijke ervaringen en reviews van onze reizigers bekijken?

Klik Hier