Terug naar blogs

Een ultiem moment van samenzijn

Vier uw liefde op een onvergetelijke wijze met uw partner in Afrika

Uw huwelijksreis in Afrika

Waarom is Afrika een prachtige bestemming voor uw huwelijksreis?

Kleinschalige, luxe accommodaties
Uw huwelijksreis staat volledig in het teken van u en uw partner. Reizigers vieren hun liefde dan ook het liefst in een exclusieve sfeer. Diverse lodges in ons aanbod bieden een onvergetelijk moment van samenzijn, met luxe overnachtingen middenin de natuur. Suites, ingericht om hoog comfort te bieden, met enkel de flora & fauna van het ongerepte Afrika om u heen.

Activiteiten voor twee
Of u nou de wildernis in trekt om de Big Five te spotten, tropische eilanden verkent of van een romantisch diner onder de sterren geniet- uw avonturen gaan volledig om u en uw partner. De verscheidenheid van de Afrikaanse bestemmingen zorgt dat u diverse onvergetelijke ervaringen kunt opdoen met uw partner. Begin uw huwelijksreis met safari in wildrijke parken, voordat u volledig tot rust komt aan helderblauwe oceaan. Dit alles precies ingericht rondom uw specifieke wensen en voorkeuren.

Oryx Travel: ervaring in huwelijksreizen
Dankzij de jaren ervaring van Oryx Travel in Afrika-reizen hebben wij al vele huwelijksreizen mogen organiseren. Hierbij hebben wij veel expertise opgedaan over alle aspecten die een huwelijksreis speciaal maken. Oryx Travel werkt altijd op maat naar specifieke wensen, wat precies aansluit op een perfecte huwelijksreis. Inspiratiereizen dienen (zoals de naam al doet vermoeden) om u te inspireren, maar uw uiteindelijke reis zal altijd precies naar uw persoonlijke voorkeuren en wensen worden georganiseerd.

 

Inspiratie voor uw huwelijksreis

Doe inspiratie op voor uw eigen huwelijksreis met Oryx Travel. Smaakt dit naar meer? Neem dan gerust contact op voor specifiek advies en om mogelijkheden door te spreken. Ook kunt u direct een gratis offerte op maat aanvragen.

Honeymoon off the beaten track – Botswana, Zimbabwe, & Seychellen

Tijdens deze bijzondere honeymoon onderneemt u verscheidene activiteiten om nooit te vergeten. De mooiste trein op het zuidelijk halfrond brengt u naar de Victoria Falls, waar een helikoptervlucht op u wacht. U gaat op safari in de meest wildrijke gebieden van Afrika en maakt een unieke cruise over de Chobe rivier. Verblijf middenin de Okavango Delta voordat u het Moremi Game Reserve verkent. Eindig uw reis in het paradijselijke Mahé om deze droomreis in alle rust af te sluiten.

Honeymoon Watervallen, Safari en Strand – Zambia, Zuid-Afrika & Mauritius

Deze huwelijksreis brengt u naar drie iconische plekken in zuidelijk Afrika. U bezoekt de majesteuze Victoria watervallen in Zambia, waarbij u overnacht middenin de wildernis aan de Zambezi rivier. Ook gaat u op safari in het wildrijke Sabi Sand Game Reserve in Zuid-Afrika, bekend als één van de beste wildgebieden van het land. Na de Big Five te hebben gespot tijdens avontuurlijke safari-activiteiten is het tijd voor volledige rust. U sluit uw avontuur af op het paradijselijke Benguerra Island in Mozambique. Per helikopter vliegt u naar uw luxe accommodatie aan de Indische Oceaan. Alle ingrediënten voor een onvergetelijk avontuur en een perfecte huwelijksreis.

 

Eilandhoppen in Seychellen – Mahé & Praslin

Toe aan een pure ervaring in het paradijs? Verken twee prachtige eilanden in de Seychellen. Deze huwelijksreis combineert twee accommodaties van hoge kwaliteit waar u en uw partner al het denkbare comfort genieten. U arriveert in Mahé, waar uw suite met infinity zwembad uitkijkt op de uitgestrekte oceaan. U ontmoet exotische vissoorten en maakt romantische cruises (met champagne!) voordat u naar Praslin afreist. U bent hier omgeven door ongerepte natuur en verkent het Curieuse National Marine Park. Kajaktochten langs de groene kustlijn en picknicks op mooie uitzichtpunten wisselen elkaar hier af. Een ultiem moment van samenzijn in tropische rust voor u en uw geliefde!