Terug naar Rwanda

Ultiem Singita: Tanzania en Rwanda

vanaf € 19.129,- p.p.
8 dagen

Een unieke combinatie van lodges uit het top segment in Oost-Afrika. Een rondreis langs de belangrijkste hoogtepunten van Rwanda en Tanzania, een ontdekkingsreis waarbij u een bezoek brengt aan de zeldzame berggorilla in combinatie met één van de meest wildrijke natuurgebieden van Tanzania.

Let op: dit is een inspiratiereis. Wilt u dingen wijzigen? Geen probleem, wij stellen graag een reis op maat voor u samen. Vraag hieronder een offerte aan of neem contact met ons op.

Deel deze voorbeeldreis:

Inclusief

 • Privétransfers
 • Lokale vluchten tussen Kigali, Serengeti en Arusha
 • Gorilla permit (T.w.v. 1500 dollar p.p.)
 • U verblijft in Kigali op basis van logies en ontbijt
 • In Kigali is een bezoek aan het Genocide Museum inbegrepen
 • In het Serengeti National Park en Volcanoes National Park verblijft u op basis van alle maaltijden, lokale & premium dranken (exclusief champagne) en dagelijkse (safari-)activiteiten.

Vertrouwde Oryx Service:

 • Persoonlijk dagprogramma met (reserveringen voor) activiteiten en restaurants
 • Uitgebreid reispakket met onder meer de Oryx Travel Guide, een volledige routebeschrijving, noodnummers en reistips
 • 24/7 hulplijn en conciërgeservice
 • Volledige (financiële) zekerheid met dekking van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Exclusief

 • Intercontinentale vlucht(en) vanaf € 600,- p.p. (Informeer naar Business Class tarieven)
 • Eventuele visum- en vaccinatiekosten
 • Brandstofkosten en eventuele fooien/uitgaven van persoonlijke aard

Dag 1 t/m 2 Kigali

Welkom in Kigali! Bij aankomst wordt U door onze lokale vertegenwoordiger ontvangen en naar een comfortabel hotel gebracht nabij de luchthaven. De volgende dag begint uw avontuur in het magische Rwanda!

 

 

 

 

 

 

Dag 2 t/m 5 Volcanoes National Park

Vanaf Kigali wordt u naar het Volcanoes National Park gebracht, waar u geniet van een indrukwekkend uitzicht in een bergachtig gebied. Deze bergketens zijn gevormd door de inactieve vulkanen die hier het landschap domineren. Hier verblijft u in Singita Kwitonda Lodge, een zeer luxe accommodatie die is omgeven door groene vegetatie. De algemene ruimtes hebben een stijlvolle inrichting, een warme sfeer en een open opzet. De grote ramen van vloer tot plafond bieden uitzicht op de tropische omgeving. Kroonluchters verlichten de prachtig ingerichte ruimtes waar kunst en natuurlijke materialen uw oog vangen. Uw luxe kamer beschikt over een massage kamer, verhit dompelbad, losstaand bad, binnen- en buitenhaard en een overdekte veranda.

U komt hier natuurlijk met één hoofddoel: oog in oog komen te staan met de zeldzame berggorilla. Een unieke ‘once in a lifetime’ ervaring. Uw gids neemt u mee door de dichtbegroeide regenwouden, tot u een gorillafamilie bereikt. Zie hoe zij onderling communiceren, spelen en nieuwsgierig naar u kijken. Slechts een enkeling is u voorgegaan. Verder kunt u hier ook andere primaten tegenkomen, zoals de speelse ‘Golden Monkey’. De komende dagen beschikt u over een persoonlijke gids die u met veel persoonlijke aandacht ook kennis laat maken met de unieke vegetatie.

Na een dag vol indrukken keert u terug naar uw luxe lodge. Een ware traktatie na de nodige inspanning, want deze lodge biedt ultiem comfort. Hier maakt u kennis met ongekende service. Geniet van klasse wijnen en smaakvolle gerechten, terwijl het enthousiaste personeel u zal entertainen.

Dag 5 t/m 8 Grumeti Game Reserve

Een onvergetelijk ontmoeting met de berggorrila’s in Rwanda komt tot een einde, maar een nieuw hoogtepunt volgt. Vanuit Kigali vliegt u met een klein vliegtuig rechtstreeks naar de Serengeti. Na een korte vlucht bereikt u de eindeloze vlaktes van de Serengeti National Park, waar u verblijft in Singita Grumeti lodge, een uitzonderlijke lodge in een privé reservaat. Het Grumeti Game Reserve ligt ten westen van de Serengeti en vormt jaarlijks een corridor voor miljoenen migrerende zebra’s en gnoes. In het Grumeti Game Reserve kunnen slechts 76 reizigers tegelijk verblijven, terwijl het gebied net zo groot is als het Masai Mara in Kenia (een gebied ten noorden van de Serengeti). Eén van de laatst overgebleven gebieden waar u écht nog met uw eigen gezelschap omringd wordt door miljoenen wilde dieren tegelijk.

Dagelijks worden de safari’s begeleid door een professionele gids die is opgegroeid in het gebied en u alles verteld over deze bijzondere flora en fauna. Tijdens game drives ontdekt u de ‘Big Five’ en talloos ander wild.

In het juiste seizoen kunt u hier vanuit uw eigen tent genieten van de langstrekkende Grote Migratie. Daarnaast biedt de lodge een uitstekend restaurant met maaltijden van wereldklasse. Vanuit uw ruime luxe suite heeft u uitzicht op de eindeloze vlakte. Neem een verkoelende duik in het zwembad, proef de smaakvolle wijnen en vers gemaakte cocktails en laat u helemaal in de watten leggen door het vriendelijke personeel.

Vanuit de Grumeti vliegt u per vliegtuig naar Kilimanjaro, vanwaar uw vlucht huiswaarts gaat.

 

VRAAG OFFERTE AAN VOOR DEZE REIS

Ontvang een persoonlijk reisvoorstel, afgestemd op uw wensen

VRAAG OFFERTE AAN